Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 13:33 - Бермудския триъгълник-загадъчен и неразгадан !!!
Автор: kapchica1 Категория: Други   
Прочетен: 5423 Коментари: 0 Гласове:
35

Последна промяна: 16.01.2014 13:51


Бермудски триъгълник е географска зона в Атлантическия океан, описвана най-често като района разположен между три мислени прави, свързващи Флорида, Бермудските острови и Пуерто Рико. Районът е известен с мистичните изчезвания на морски и въздушни съдове. Съществуват различни хипотези, опитващи се да обяснят тези изчезвания, които се свързват с необичайни климатични явления, необикновени магнитни сили или отвличане от НЛО.
image
Бермудският триъгълник е онази част от територията на планетата, която традиционно се смята за най-ужасното, най-страшното и загадъчно място, където са изчезнали безследно множество самолети и кораби - повечето от тях след 1945 г. В района на Бермудския триъгълник руски биолози решават да изпробват самата атмосфера над морето. Те наблюдавали поведението на пшенични семена , които били покълнали преди и по време на преминаването на зоната на "триъгълника". Преди преминаването зародишите се държали в рамките на нормалното: растели нагоре, развивали се по нормата.
image
Но веднага след като корабът влязъл в аномалната зона, пшеничните зародиши започват да гният, някои биват покрити с мухъл и скоро след това загинали. Най-устойчивите били сякаш замразени в своето развитие. Останали живи само тези, които забавили своя растеж и не избързвали, за да се издигат към слънцето, светлината.
image
Но когато този кораб напуснал Бермудския триъгълник, и растенията оживели, като получили прилив на обичайната свобода. Експериментът е проведен от биолози отново и отново. И било съвсем неясно какво е управлявало зърната в злополучния район. Водолази и изследователи твърдят, че в близост до бермудския триъгълник има голяма стъклена пирамида, която предизвиква аномалиите.
imageimage Една от най-новите загадки на дяволския триъгълник е намирането на дъното на Атлантическия океан на водолаз, който е изчезнал преди 50 години. Всичко започва с това, че на седем мили от брега на Флорида риболовна шхуна се натъква на водолаз, който е облечен в скафандър от 50-те години на ХХ век. По думите на капитана на кораба, намерил Джой Латрел, водолазът е на малко повече от 20 години и твърдял, че е изпълнявал тайна мисия.
image
По време на работата аквалангът на Джой се повредил. Последното, което той си спомня е, че е изгубил съзнание от недостига на кислород. Невероятно, но факт: изучаването на архивите на военно-морските сили потвърждава, че Латрел наистина е работил в района на Бермудите през...1953 г.
image
Америка тогава провеждала тайни учения по подводно миниране. Именно тогава изчезнал 23-годишният водолаз. Засега специалистите, заети с изследването на Джой, имат много въпроси и нито един отговор. Ако водолазът е наистина този, за който се представя, то как може да се обясни неговото пребиваване в океана в продължение на 50 години?
image
Как е дишал всичките тези години? Защо е съхранил младостта си? Както твърди Уилсън, този район на океана се явява врата към още неоткрити измерения на пространството и времето.
image
При някои обстоятелства, които не ни е дадено да разбираме и които не могат да бъдат предугадени, тази врата се отваря. Всичко и всички, които за нещастие се оказват там, биват всмуквани и попадат в тези различни измерения. Понякога се появяват отново в призрачен вид и така - безкрай.

image




Гласувай:
35



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kapchica1
Категория: Други
Прочетен: 362497
Постинги: 61
Коментари: 165
Гласове: 2433
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031